header-logo

Künstliche Intelligenz getriebene Marketingkommunikation

Haftungsausschluss: Der unten angezeigte Text wurde mithilfe eines Drittanbieter-bersetzungstools automatisch aus einer anderen Sprache bersetzt.


Waarom SIMSITE® producten superieur zijn in afvalwater

Sep 22, 2021 4:19 PM ET

  Metaalproducten corroderen zeer snel in afvalwater. Ook zijn veel afvalwater waaiers groot, zeer zwaar, onevenwichtig en vaak ontworpen met "overhung" waaiers. SIMSITE® Pompen, waaiers en pompinwendingen corroderen niet in afvalwater en ze corroderen ook niet in natriumhypochloriet! SIMSITE® Impellers &Rings zijn licht van gewicht, slechts 15% van het gewicht van metaal, perfect uitgebalanceerd (zowel mechanisch als hydraulisch) en ze blijven in balans voor de levensduur van de waaier. Omdat SIMSITE® Waaiers worden bewerkt uit massieve blokken van de gepatenteerde SIMSITE®Structureel composiet vanuit één middenpositie hoeven ze niet in balans te zijn. Deze perfecte balans in combinatie met het lichte gewicht van de SIMSITE® Structural composited vermindert asafbuiging, trillingen, lagerbelastingen en startkoppel. Door de vele voordelen van SIMSITE® Structurele Composiet Waaiers, Behuizingsringen en Complete Pompen; motoren, lagers, sleeves, ringen en mechanische afdichtingen gaan allemaal veel langer mee!  

Balans— Hoe verhoudt de balans zich tot de levensduur van de motor, mechanische afdichting, lager en behuizingsring?

Vaak klagen klanten of potentiële klanten over mechanische afdichtingsfouten, lagerstoringen en zelfs motorstoringen. Wat de meeste klanten zich niet realiseren, is dat ze GEEN afdichtingsprobleem hebben, of een lagerprobleem of een motorprobleem; in plaats daarvan hebben ze een hydrauliek problemen veroorzaakt door verstopping, mechanische onbalans, hydraulische onbalans, radiale stuwkracht onbalans, of onjuist ontwerp, reparatie, of vervaardiging van de waaier! Al deze problemen worden geëlimineerd door te upgraden naar SIMSITE® Structurele Composiet Waaiers & Behuizingsringen, of Complete SIMSITE® Pompen! Hoe SIMSITE® Waaiers elimineren mechanische, hydraulische en radiale stuwkrachtbalansproblemen:SIMSITE® Waaiers en behuizingsringen CORRODEREN NIET of ondersteunen ELEKTROLYSE (galvanische corrosie) in zeewater, rivierwater, afvalwater, chloor, broom of afvalwater, en ze zijn 100% bewerkt vanuit één middenpositie van vaste blokken SIMSITE® Gepatenteerd Structureel Composiet, dus SIMSITE® Waaiers gaan NOOIT in een onevenwicht. SIMSITE® Waaiers zijn zowel mechanisch als hydraulisch gebalanceerd en blijven in balans voor de levensduur van de pomp! SIMSITE® Waaiers en behuizingsringen en pompen zijn speciaal ontworpen, ontworpen en vervaardigd voor de werkingsvereisten van het systeem (bedieningspunt), waardoor het bedieningspunt het beste efficiëntiepunt van de pompen (BEP) is. Dat betekent dat er aanzienlijk minder radiale en axiale beweging in de pomp is, wat zich vertaalt in een langere levensduur voor:a.) Lagers c.) Ringen & Mouwenb.) Mechanische afdichtingen d.) Pompmotoren  

Wat is de Return-On-Investment (ROI) voor een SIMSITE® Impeller?

 

Casestudy 1

 

Niet-verstoppende SIMSITE® structurele composiet waaier zet een centrifugaalpomp om in slibverwerkingspomp

Centrifugaalpompen worden vaak gebruikt voor het verpompen van verwerkt aeroob verteerd slib in afvalwaterzuiveringsinstallaties. Het probleem is dat haar en andere sliertige materialen vaak verstrikt raken in de Pump Impeller. Als de waaier verstopt raakt, verslechteren de pompprestaties tot nul. De verstopte waaier onderbreekt het behandelingsproces en vereist dat de operators de pomp uit elkaar halen en zo vaak als een paar keer per dag reinigen. De verstopte waaier onderbreekt het behandelingsproces en vereist dat de operators de pomp uit elkaar halen en in sommige gevallen maar een paar keer per dag reinigen  

Taak

SIMS PUMP kreeg de opdracht om de mogelijkheid te onderzoeken om een metalen gesloten centrifugaal waaier opnieuw te ontwerpen en een niet-verstoppende SIMSITE® structurele composiet waaier te produceren om het probleem van verstopping van de pomp op te lossen. De klant heeft aangegeven dat de niet-verstoppende SIMSITE® waaier in de bestaande pompbehuizing moet passen en moet overeenkomen met de prestaties van de originele metalen waaier, waardoor een nieuwe elektromotor niet meer nodig is  

Ontwerp & Test

Een nieuwe simsite met open gezicht® structurele composiet waaier werd ontworpen, gebouwd en getest. De SIMSITE® Impeller werd getest met helder water om te bewijzen dat de pomp presteerde; en werd opnieuw getest met 2 " lange 1/8 " diameter nylon snaren om snaarachtige materialen in de vloeistof te simuleren. De test toonde duidelijk aan dat de SIMSTE® Open Face Impeller in staat was om de snaren te pompen zonder verstopping of prestatievermindering! De pomp met meegeleverde waaier was niet in staat om dezelfde prestaties te verwerken met de nylon snaren  

Testresultaten

Verstopping van de gesloten metalen waaier

SIMSITE® niet-verstoppende waaier

Conclusies 

Bestaande metalen centrifugaalpompen kunnen worden geüpgraded en zelfs worden aangepast voor moeilijke diensten door de Impellers opnieuw te ontwerpen met behulp van state-of-the-art geautomatiseerd ontwerp, productietechnieken en het upgraden van de pompen met SIMSITE® Structural Composite Impellers &Rings. Elke centrifugaalpomp kan worden geüpgraded door de pomp of de pomp waaier te wijzigen. De afvoercapaciteit van afvalwater van de pomp kan aanzienlijk worden verbeterd door de waaiers te upgraden naar SIMSITE® structurele composiet waaiers die zijn ontworpen voor niet-verstoppingsmogelijkheden.  

Wat maakt SIMSITE® een Structural Composite?

Er zijn veel verschillende soorten composieten op de markt. Niet-structurele composieten, semi-structurele composieten en structurele composieten. Niet-metalen composieten halen hun sterkte uit de versterkende vezels - dus als de vezels worden gesneden, wordt de sterkte van het composiet ook gesneden - wat resulteert in een semi-structurele composiet. Een structureel composiet is een waarbij de versterkende vezels niet worden gesneden, gehakt, of gemacereerd. Omdat niet-metalen composieten hun sterkte halen uit de versterkende vezels, als je je vezels snijdt, snijd je je sterkte. Het menselijk lichaam is bijvoorbeeld een samenstelling van botten, spierweefsel, organen, enz. Als botten worden verwijderd, kan de persoon niet lopenof zichzelfonderhouden! Als de botten gebroken zijn, heeft de persoon ook geen echte kracht en is hij beperkt in beweging. Daarom hebben structurele composieten een veel superieure mechanische sterkte. SIMSITE® Structurele composietversterkende vezels zijn continu verweven in een driedimensionaal weefsel, waarvoor SIMS een patent heeft op materiaal en proces. Constructief ontworpen composieten, zoals SIMSITE® de hoogste mechanische eigenschappen en de grootste betrouwbaarheid produceren.  

Contact Information:

Sims Pump Valve Company
1314 Park Avenue
Hoboken, NJ 07030
201-792-06000
www.simsite.com
www.impellerstore.com
simspump@simsite.com
simsite@simsite.com
Tags:   United States, Wire