header-logo

Künstliche Intelligenz getriebene Marketingkommunikation

Haftungsausschluss: Der unten angezeigte Text wurde mithilfe eines Drittanbieter-bersetzungstools automatisch aus einer anderen Sprache bersetzt.


Jonard Tools® viert 63 jaar manufacturing excellence!

Sep 22, 2021 2:52 PM ET

Elmsford, N.Y., woensdag 22 september 2021 Vandaag viert Jonard Tools zijn 63e verjaardag. Om de viering af te trappen, zal Jonard Tools een speciale editie van onze Tool Talk Podcast organiseren met CEO Rich Gerszberg, die de geschiedenis en hoop van het bedrijf voor de toekomst bespreekt. De viering zal ook een maandelijkse giveaway bevatten, waarbij een nieuwe social media-volger het hele jaar door de populaire, 6-in-1 Multi-Bit Screwdriver (SD-61) en andere evenementen zal ontvangen. "De toekomst is heel spannend. Het hele Jonard-team bereikt indrukwekkende prestaties en we lossen veel problemen op in een breed scala aan industrieën en markten over de hele wereld", zegt Gerszberg. "Toen we begonnen, maakte het bedrijf aangepaste tools voor een handvol bedrijven en overheidsinstanties in de VS, en nu worden onze producten over de hele wereld gebruikt. Ons doel is om in elk huis een Jonard Tools product te hebben!" In de loop der jaren is de catalogus van Jonard Tools uitgegroeid van enkele tientallen gereedschappen die voornamelijk voor de telecomindustrie worden vervaardigd, tot meer dan 700 unieke producten voor meerdere industrieën zoals CATV, Glasvezel, Beveiliging & Alarm, elektrisch en meer. Jonard Tools is de grootste fabrikant van glasvezelgereedschappen, waaronder de bekroonde Mid Span Slitter (MS-6), de lijn van dual-functie mid span slit en ringtools, de QuickSleever® (PSI-15), en meest recent, de CableSaber (AST-200).

Bekijk hier onze speciale editie van Took Talk met Rich Gerszberg

 

Over Jonard Tools Jonard Tools®, opgericht in 1958, produceert gereedschappen voor de telecom-, CATV-, glasvezel-, domotica-, beveiligings- en alarm- en elektrische markten. Jonard Tools is de grootste fabrikant van glasvezelgereedschappen in Noord-Amerika. Het bedrijf ontwerpt en engineert gepatenteerde producten door gebruik te maken van klantpartnerschappen om innovatieve oplossingen te creëren voor de behoeften van de industrie. Nieuwe tools worden maandelijks uitgebracht en zijn Made For Life® en Guaranteed For Life. Door middel van kwaliteit en innovatie wil Jonard Tools de industrie vooruit helpen en de wereld verbinden. www.Jonard.com Contactgegevens: Brenda Krulik Jonard Tools - Senior Social Media Specialist Tel: 914-793-0700 ext. 1006 bkrulik@jonard.com

Contact Information:

Name: Brenda Krulik
Email: bkrulik@jonard.com
Designation: Jonard Tools - Senior Social Media Specialist