header-logo

Künstliche Intelligenz getriebene Marketingkommunikation

Haftungsausschluss: Der unten angezeigte Text wurde mithilfe eines Drittanbieter-bersetzungstools automatisch aus einer anderen Sprache bersetzt.


Energy Marketing Conferences, LLC heeft vandaag de genomineerden bekendgemaakt voor de

Sep 22, 2021 4:57 PM ET

Het thema van de Energy Marketing Conference is ‘Getting Back to Normal’. Het zal 50 sponsors bevatten, een uitverkochte tentoonstellingshal vol met 42 van de beste exposanten in de branche, meer dan 50 bekende professionals uit de industrie die spreken op zes interactieve panels, zeven executive workshops, een netwerkontbijt, lunch en twee geweldige recepties met livemuziek. Meer dan 500 deelnemers uit het hele land kijken ernaar uit om weer persoonlijk bij elkaar te komen.  De conferentie zal de grootste bijeenkomst van retail energieprofessionals in Noord-Amerika zijn en de beste netwerkmogelijkheid in bijna twee jaar. De panels omvatten: “The COO Round Table: How Operations Improve the Bottom Line”; “Grote verschuivingen in de groothandelsruimte voor energie en transport en de implicaties daarvan voor de retailenergie-industrie”; “Het herstellen van de reputatie van retailenergie op de markt”; “De staat van technologische disruptie in retailenergie”; en de CEO Round Table gericht op groei, expansie en de toekomst van de industrie. Het ontbijt, de lunch, de pauzes en de cocktailrecepties zijn allemaal ontworpen om deelnemers in staat te stellen hun leer- en netwerkmogelijkheden te maximaliseren. Gesponsord door LED Plus en TrustedTPV, zijn de negen genomineerden voor de Leadership and Integrity Award APG&E, Bulb, Gas South, Georgia Natural Gas, Green Mountain Energy, GreenHurlocker, Mansfield Energy, Octopus Energy en True Power. “De genomineerden voor de Leadership and Integrity Award zijn negen bedrijven die opmerkelijke bijdragen hebben geleverd aan hun lokale gemeenschappen en het land”, aldus Jack Doueck, oprichter van Advanced Energy Capital, LED Plus en Energy Marketing Conferences. “De genomineerden hebben allemaal blijk gegeven van een toewijding aan het verrijken van het leven van anderen, het helpen van kansarmen, het milieu. Ze hebben allemaal genereus bijgedragen aan hun gemeenschappen.” Dit evenement belooft een “niet te missen” evenement te worden voor professionals in de retail energieruimte. Om de agenda te bekijken – klik hier: https://energymarketingconferences.com/about-emc16/ Ga naar: https://www.eventbrite.com/e/energy-marketing-conferences-emc16-new-york-city-tickets-151573316871 om je in te schrijven voor de Energy Marketing Conference Om onze one minute video te bekijken van onze oprichter Jack Doueck die uitlegt waarom je aanwezig moet zijn, klik hier: https://www.youtube.com/watch?v=5yLyhc4JtLU Om de video van een vorige Energy Marketing Conference in Houston te bekijken, klik hier: https://www.youtube.com/watch?v=UaPRmzrpM3o About Energy Marketing Conferences: Opgericht in 2013, is de missie van Energy Marketing Conferences om de concurrerende energie-industrie te helpen groeien door te pleiten voor consumentenkeuze in Noord-Amerika en het verhaal over retailenergie te veranderen. EMC verzorgt twee keer per jaar het absoluut grootste evenement in de industrie (Houston in de lente en NYC in de herfst).  Deze spannende conferenties op premium locaties worden aangeboden tegen zeer betaalbare prijzen. EMC brengt honderden energiebedrijven, nutsbedrijven, marketeers, leveranciers en leveranciers in de retailenergie-industrie samen en verpakt het schema met de beste leer- en netwerkmogelijkheden.

Contact Information:

Name: jack doueck
Email: jd@advancedenergycap.com
Designation: Principal

Tags:   United States, Wire