header-logo

Künstliche Intelligenz getriebene Marketingkommunikation

Haftungsausschluss: Der unten angezeigte Text wurde mithilfe eines Drittanbieter-bersetzungstools automatisch aus einer anderen Sprache bersetzt.


Sokn Engineering verwelkomt Zara Rutherford ondanks uitdagende obstakels

Sep 21, 2021 6:25 PM ET

Whitefish, Montana, 20 september 2021 – Ondanks uitdagende kansen... De reis gaat verder. Sokn Engineering, een bedrijf dat in handen is van vrouwen dat innovatie voor vrouwen bevordert op het gebied van STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), erkent met trots Zara Rutherford en FlyZolo in haar voortdurende zoektocht om op 19-jarige leeftijd de jongste vrouw te worden die solo de wereld rondreist in haar krachtige microlight-vliegtuig. Mevrouw Rutherford, die zich een weg baant langs de westkust van de VS, zou op 16 september 2021 landen op de internationale luchthaven Kalispell in Montana.  Helaas, als gevolg van een technisch probleem met haar vliegtuig, Californië bosbranden, en sterke Rocky Mountain dwarswinden, dwong Zara om uit te wijken naar Oregon.  Ondanks de uitdagingen verzamelde een grote menigte zich in het Glacier Jet Center om de vasthoudendheid en moed van Mevrouw Rutherford te vieren in haar zoektocht om solo de wereld rond te vliegen en bewustzijn te brengen voor de genderkloof van vrouwen in STEM-velden en luchtvaart.  Hoewel Mevrouw Rutherford er niet persoonlijk bij kon zijn, werd het publiek getrakteerd op een Zoom-gesprek met Zara.  Ze deelde haar gedachten over haar reis en beantwoordde een aantal vragen uit het publiek. Cassie Monaco, CEO van Sokn Engineering en flyzolo's eerste bedrijfssponsor, had dit te zeggen over Mevrouw Rutherford. "Zara is erg moedig en wat ze probeert is erg gevaarlijk, 5 continenten, 52 landen en bijna 100 dagen solo in een vliegtuig is ontmoedigend. We kozen ervoor om Zara's eerste sponsor te zijn omdat we niet alleen in haar geloven en de wind onder haar vleugels wilden zijn, maar Zara's doel sluit perfect aan bij Sokn's missie om vrouwen in STEM vooruit te helpen.  We zijn er ook trots op dat we in goed gezelschap zijn van de andere sponsors van FlyZolo, waaronder Virgin, Bose, Shark en ICDSoft", aldus Mevrouw Monaco. Tijdens de Zoom-oproep was de positieve houding van Mevrouw Rutherford duidelijk toen ze zei: "Ik ben blij met mijn reis tot nu toe en heb slechts een paar hindernissen moeten overwinnen, waaronder een verlies van communicatie tijdens het vliegen over de Noord-Atlantische Oceaan, dat was erg eng."  Mevrouw Rutherford deelde haar waardering voor Sokn Engineering.  "Cassie en Sokn zijn geweldige partners geweest in mijn reis, en ik kijk ernaar uit om onze relatie voort te zetten." Rutherford's route heeft haar van België naar het Verenigd Koninkrijk, IJsland, Groenland, Canada, de oostkust van de VS, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika gebracht.  Na het verlaten van het vasteland van de Verenigde Staten deze week, zal Zara naar het noorden gaan via Alaska naar Rusland, China, Indonesië, het Midden-Oosten en dan terug naar huis naar België. Ze hoopt begin november haar wereldreis af te ronden. Om Zara's reis te volgen, ga je naar www.FlyZolo.com. Over Sokn Engineering Sokn Engineering is een S.T.E.M. bedrijf dat technologie zoekt en ontwikkelt die commerciële levensvatbaarheid heeft met een bijzondere focus op het promoten van vrouwen op het gebied van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde.  Sokn's eerste product in zijn portfolio, de HyperFund Engine, zijn zeer complexe gepatenteerde voorspellende wiskundige algoritmen voor de FinTech-industrie.  Sokn's HyperFund Engine biedt de industrie een end-to-end oplossing die wordt toegepast op commerciële toepassingen, de individuele consument of elke organisatie die prijsbewegingen nauwkeurig en consistent op de grondstoffenmarkt wil voorspellen. Lees meer over Sokn Engineering op www.SoknEngineering.com

Contact Information:

Name: Cassie J. Monaco
(406) 212-7101
Email: Cassie@SoknEngineering.com
Designation: CEO and Co-Founder