header-logo

Künstliche Intelligenz getriebene Marketingkommunikation

Haftungsausschluss: Der unten angezeigte Text wurde mithilfe eines Drittanbieter-bersetzungstools automatisch aus einer anderen Sprache bersetzt.


Marktomzet, trends, marktaandeelanalyse en prognose voor halal-ingrediënten tot 2026

Sep 21, 2021 9:28 AM ET

Reports and Data heeft onlangs een uitgebreid rapport gepubliceerd over de wereldwijde Halal Ingredients Market dat analyse biedt van huidige en opkomende trends, analyse van het eindgebruik en andere belangrijke factoren, samen met een grondige analyse van marktaandeel, marktomvang, marktwaarde, vraag en aanbod en concurrentielandschap. De studie biedt ook een uitgebreid perspectief voor de drijvende en remmende factoren, samen met micro- en macro-economische factoren die van invloed kunnen zijn op de algehele omzetgroei van de markt. Het biedt ook inzicht in groeisnelheid en marktwaarde en biedt bovendien een uitgebreide analyse van nichemarktgebieden.

Het rapport biedt een uitgebreide analyse van de concurrentie in de Halal Ingredients-industrie en behandelt de profielen, bedrijfsoverzicht, bedrijfsstrategieën en andere belangrijke stappen van de prominente marktspelers.

Een voorbeeld van het rapport kregen @ https://www.reportsanddata.com/sample-enquiry-form/2414

Enkele van de belangrijkste spelers die in het rapport worden geprofileerd, zijn:

Belangrijke spelers op de halal ingrediëntenmarkt zijn Koninklijke DSM N.V. (Nederland), Cargill (VS), Barentz B.V. (Nederland), Ashland (VS), ADM (VS), Kerry (Ierland), DowDupont (VS), Solvay S.A. (België), BASF (Duitsland), Symrise (Duitsland), Purecircle Limited (Maleisië) en Halagel (Maleisië).

Marktoverzicht:

De voedingsmiddelen- en drankenindustrie omvat een breed scala aan segmenten, waaronder restaurants, fastfoodrestaurants, voedselproductieactiviteiten, voedseltransport en omvat ook verpakkingen om te bereiden. De industrie heeft in het recente verleden een lucratieve groei waargenomen als gevolg van de productie van nieuwe artikelen, goedkope productieprocessen en toenemende focus op duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen. De groeiende vraag naar gemaksvoedsel, verpakte voedingsmiddelen en alcoholische en niet-alcoholische dranken heeft aanzienlijk bijgedragen aan de omzetgroei van de markt.

Het veranderende consumentengedrag met betrekking tot voedingsmiddelen en eetgewoonten, met name als reactie op de COVID-19-pandemie, heeft een aanzienlijke impact gehad op de voedings- en drankenindustrie. Belangrijke bedrijven die actief zijn in de markt hebben hun bedrijfsbenaderingen en productieprocessen veranderd om aan de veranderende eisen van de klanten te voldoen. Fabrikanten hebben gemakkelijk duurzame normen voor verpakking en transport aangenomen om de CO2-voetafdruk te verminderen en de impact van broeikasgasemissies te verminderen. De introductie van vleesvrije en luchtige producten en de komst van plantaardige vleesproducten is een groeiende trend geworden en zal naar verwachting verder bijdragen aan de omzetgroei van de markt.

Competitief landschap:

Het rapport biedt een uitgebreid overzicht van het concurrentielandschap, maar bestudeert ook diepgaand de strategische initiatieven van de bedrijven zoals fusies en overnames, joint ventures, samenwerkingen, productlanceringen en merkpromoties, partnerschappen en overeenkomsten, en overheidsdeals onder andere. Het biedt ook inzicht in bedrijfsuitbreidingsplannen, technologische vooruitgang en productportfolio's van de spelers. Het verslag is verder bedoeld om strategische aanbevelingen te doen aan nieuwe spelers en belangrijke bedrijven om de barrières van de industrie te overwinnen en een stevige basis in de markt te krijgen.

Meer weten over het rapport @ https://www.reportsanddata.com/report-detail/halal-ingredients-market

Marktsegmentatie:

Type ingrediënt (omzet, USD miljoen; 2016–2026)

 • Ingrediënt voor F & B Industrie
  • Smaken
  • Hydrocolloïden
  • Zetmeel
  • Zoetstoffen
  • Acidulanten
  • Emulgatoren
  • Enzymen
  • Kleuren
  • Eiwit
  • Antioxidanten
  • Conserveringsmiddelen
  • Anderen
 • Ingrediënt voor de farmaceutische industrie
  • Actieve Pharma Ingrediënten
  • Hulpstoffen
 • Ingrediënt voor cosmetische industrie
  • Speciale additieven
  • Actieve ingrediënten
  • Anderen

Aanvraag (omzet, USD miljoen; 2016–2026)

 • Eten en drinken
  • Gemak Voedingsmiddelen
  • Bakkerij producten
  • Drankenproducten
  • Vlees & Gevogelte Producten
  • Zoetwaren
  • Anderen
 • Cosmetica
  • Huidverzorging
  • Haarverzorging
  • Make-up
  • Geur
  • Anderen
 • Farmaceutische producten

Regionale segmentatie van halal ingrediëntenmarkt:

 • Noord-Amerika (U.S.A., Canada)
 • Europa (Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk, rest van de EU)
 • Azië-Pacific (India, Japan, China, Zuid-Korea, Australië, Rest van APAC)
 • Latijns-Amerika (Chili, Brazilië, Argentinië, Rest van Latijns-Amerika)
 • Het Midden-Oosten & Afrika (Saoedi-Arabië, U.A.E., Zuid-Afrika, Rest van MEA)

Vraag een aanpassing aan op het rapport @ https://www.reportsanddata.com/request-customization-form/2414

Het identificeren van de basis drijfveren, uitdagingen en tactieken die zijn aangenomen:

 • Het rapport bevat intrinsieke details en fluctuerende aspecten die de commerciële dynamiek van de Halal Ingredients-markt beïnvloeden, samen met integrale factoren van de toename van de vraag naar het product zijn in kaart gebracht in vitale geografische regio's.
 • In deze studie is een overzicht gegeven van de veelzijdige toepassingen, bedrijfsgebieden en de laatste trends in de industrie.
 • Verschillende uitdagingen met uitzicht op het bedrijf en de talrijke strategieën die door de spelers in de industrie worden gebruikt voor een succesvolle marketing van het product zijn ook geïllustreerd.
 • Het onderzoek inspecteert de verkoopkanalen (indirect, direct, marketing) die bedrijven hebben gekozen voor de primaire productdistributeurs en de superieure klantenkring van de markt.

Bedankt voor het lezen van ons verslag. Voor verder onderzoek, neem dan contact met ons op en ons team zal ervoor zorgen dat het rapport is aangepast aan uw eisen.

Door gerelateerde rapporten bladeren:

Ethanolmarkt

Rijstzemelen Oliemarkt

Soja Eiwit Ingrediënten Markt

Kaas Ingrediënten Markt

Voedsel smaken markt

Contact Information:

Contact Us:

John W

Head of Business Development

Reports And Data | Web: www.reportsanddata.com/

Direct Line: 1-212-710-1370

E-mail: sales@reportsanddata.com